Shadow
T (074) 267 32 40
Shadow

 

Historie 1978 - heden

In 1978 heeft de heer Gerrit Wilmink gezamenlijk met zijn collega, de heer Henk Oosterveld, bouwbedrijf Wilmink-Oosterveld b.v. opgericht. In 1994 is Wilmink Bouwbeheer b.v. hieraan toegevoegd waarna in 1998 Wilvasto b.v. voor vastgoedontwikkeling is opgericht. Van beide ondernemingen is de heer Gerrit Wilmink de directeur.

Na een zeer prettige samenwerking van 25 jaar heeft Henk Oosterveld in 2003 het bedrijf verlaten en zijn aandelen overgedragen aan Gerrit Wilmink. Na ruim 29 jaar actief werkzaam te zijn geweest als directeur van een succesvolle bouwonderneming was de tijd daar om het directeurschap van het bouwbedrijf over te dragen aan zijn zoon, Jarno Wilmink.

Het bouwbedrijf heeft haar kennis en relaties de afgelopen jaren opgedaan in de bedrijfshuisvesting en de bouw van woonhuizen zowel in de nieuwbouw als in onderhoud en renovatie.

Door de jaren heen heeft Wilvasto b.v. haar kennis opgedaan in de diverse aspecten van de vastgoedontwikkeling. Met als specialisaties aankoop, verkoop en verhuur van bedrijfshuisvesting en woonhuizen.

Shadow